Blood Bowl

Blood Bowl er et Fantasy Football figurbrætspil med en stor og loyal fanskare. Spillet har altid været populært i klubben, og vi har kontinuerligt tre ligaer kørende, samt mindst én turnering hver måned.

De tre ligaer er: Unvitational Cup, Champions League og Open Season
Du kan læse mere om ligaernes struktur, regler og tilmelding på siden herunder.

Turneringer annonceres løbende og kan findes på vores Facebook eventside.FREDERIKSBERG SPILKLUBS BLOOD BOWL LIGA

Dette er Håndbogen der beskriver struktur og husregler for Blood Bowl i Frederiksberg Spilklub.
Der er tre sideløbende events i Unvitational Cup, Champions League og Open Season.

Ligaer & Blood Bowl 2017

Med nyudgivelsen af Blood Bowl, så vil vi i caféen spille efter følgende regelsæt:
BB2016 Box Set, Death Zone 1, Errata, FAQ og Teams of Legend.

Dertil er der nogle andre små ændringer:

Slann teams er tilladte.

Piling on er tilladt som beskrevet i reglerne under Optional Rules i DZ.

Wizard er ikke tilladt.

Tilladte Star Players inkluderer alle CRP Stars og de udgivet af GW ved Bugman’s Tournament (at their corrected costs).

Vi spiller ikke med special play cards som en del af pre-match som beskrevet i DZ. De kan dog købes som Inducements.

NB:
Dette betyder, at Human Catchers koster 60k, og at der spilles med Arguing the Call og Timberrr.
Det betyder også, at reglerne fra CRP+, f.eks. +1 på fouls, Bank, eller andre rettelser ikke længere benyttes.

Husregler:


  • Ingen umalede hold: Vi er af den opfattelse, at Blood Bowl er en komplet hobbyoplevelse, og derfor spiller vi med malede hold, hvor man tilstræber at stille et så originalt BB-hold som muligt. Dvs. proxy er tilladt i spillets ånd, se FAQ for mere info.
  • Random MVP er som i CRP: Man ruller sin MVP med en d16 eller d20 og tildeler den spillernummeret
  • Ingen Redrafting
  • Ingen Expensive Mistakes
  • Illegal Procedure: Denne regel benyttes kun hvis begge spillere er indforståede med det. Ønsker den ene, eller begge, ikke at spille med Illegal Procedure, så kan dette ikke kaldes hvis turmarkøren ikke flyttes rettidigt. Man skal naturligvis stadig begge to have for øje at få flyttet sin turmarkør, og venligt anspore sin modstander til at gøre det hvis det er glemt.
  • Tidstagning: Der spilles ikke med restriktionen på 4 minutter per tur.


Spørgsmål
Yderligere spørgsmål kan rettes til Tournament Organizer Thomas Riley.
BLOOD BOWL UNINVITATIONAL CUP
En mere struktureret liga hvor alle er velkomne, bare de har blodtørsten til at spille noget Blood Bowl!

Opstart
Tilmelding foregår på vores forum i en dertil indrettet tråd. Hver træner må starte ét hold i Unvitational Cup per sæson.
Ved tilmeldingen forpligter sig til at spille alle sine kampe i Cuppen. Skulle man gå med overvejelser om at falde fra, skal Ligakommissæren kontaktes så snart som muligt! Kan man finde en stedfortræder er det også i orden, efter aftale med Ligakommissæren.
Der vil være en frist i tilmeldingen for hvornår man skal have fastsat hvilket hold og race man vil spille med i sæsonen.
Hold der deltager i Unvitational Cup må ikke deltage i Open Season eller Champions League før den sæsons Unvitational Cup er afsluttet.

Hold i Cuppen startes fra ny med 1.000.000 gp til at bygge holdet for, og må bygges efter alle de normale regler i BB 2016 Death Zone Season 1.Cup struktur
Alle skal spille mod alle, og én runde udgør én kamp per hold-par.
Der spilles en runde per måned, og det vil blive annonceret i god tid hvem man skal spille med i næste runde. Ligakommissæren vil stå for at melde runderne ud, men det er op til de enkelte trænere at få aftalt, og afviklet, kampene.

Det er ikke tilladt at begynde på at spille kampe for en ny runde før alle andre kampe i den igangværende runde er afsluttet.

Når man ikke at få afviklet en kamp inden rundens afslutning, tæller kampen som tabt for begge trænere.

Inducements
Alle inducements er tilladt som normalt.

Scoring
Et hold tildeles følgende point for resultatet af en kamp:
Win: 3 pts
Loss: 0 pts
Draw: 1 pt

I tilfælde af et ulige antal spillere vil der hver runde være et hold der ikke skal spille, dvs. de får et bye.

Et Bye giver 0 pts., samt TD og CAS difference på 0. Når et hold har siddet en runde over pga. et bye, så forsvinder alle MNG på alle spillere på holdet, da spillerne har haft god tid til at komme sig igen.

Post Match
Der optjenes SPP og rulles advances som normalt. Dog får man ikke sin MVP award efter en kamp, hvis ens hold er umalet! Hjemmelavede tokens tælles ikke med, men alle figurer der kommer på banen af faste spillere, journeymen og star players skal være malede for at man får sin MVP.

Der må købes nye spillere, Apothecaries, Cheerleaders og Assistant Coaches som normalt under post-match sekvensen. Husk også at evt. journeymen skal på holdets roster under post-match, dvs. før man ved hvem man spiller mod i næste runde.
Det er vigtigt at få alle advances og indkøb ordnet inden næste runde meldes ud!


CHAMPIONS LEAGUE

Champions League afvikles sideløbende med Unvitational Cup, og følger samme regler som denne, den eneste forskel er at trænere tilmelder sig med et hold der allerede har spillet én eller flere kampe – enten i Open League, tidligere Unvitational Cups eller Champions Leagues.

Et hold i Champions League må ikke samtidigt deltage i Unvitational Cup eller kampe i Open League.

Når man er tilmeldt, så forpligter man sig også til at spille alle sine kampe! Skulle det på et tidspunkt begynde at se sort ud med din fortsatte deltagelse, så kontakt Tournament Organizer Thomas Riley så hurtigt som muligt! Hold jer så vidt muligt orienteret omkring ligaen på forummet for at undgå eventuelle forsinkelser ved aflysninger eller frafald.


OPEN LEAGUE

Open League er præcis hvad det lyder til, en åben liga for alle Blood Bowl hold. Det er i virkeligheden blot hvad vi kalder det når vi mødes for at spille Blood Bowl kampe der ikke indgår i en af de ovenstående ligaer ;)

Open League følger samme husregler som sine to storebrødre, og hold der spiller i Open League kan tilmeldes Champions League.